Ga naar de mobiele website
^ Top

Rock Werchter kondigt 7 nieuwe namen aan

Rags'n'Bone Man mocht woensdag nog twee Brit awards in ontvangst nemen: die voor 'Critic's Choice' en 'Beste Doorbraak'.
Photo News Rags'n'Bone Man mocht woensdag nog twee Brit awards in ontvangst nemen: die voor 'Critic's Choice' en 'Beste Doorbraak'.
De organisatie van Rock Werchter heeft vandaag zeven nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Onder andere Nothing But Thieves, Birdy en Rag'n'Bone Man maken tussen 29 juni en 2 juli hun aantrede op de heilige wei.

Cigarettes After Sex vervoegt de affiche op 29 juni. Birdy treedt op op 30 juni. Charli XCX en Glass Animals mogen we op 1 juli verwachten. Rag'n'Bone Man en Nothing But Thieves staan ingepland op 2 juli.

In totaal telt de affiche nu al 47 namen. Onder andere Kings of Leon, Arcade Fire en Radiohead zijn de headliners van de 41ste editie van het festival. Rock Werchter belooft volgende week nog meer nieuwe namen bekend te maken.

Het festival gaat door van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Combitickets zijn nog beschikbaar, maar de dagtickets voor zaterdag 1 juli en zondag 2 juli zijn al allemaal de deur uit. Wie wil kan zijn naam wel op de wachtlijst zetten.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug