P!nk serveert roze speeltuin met circusacts

Pink
rv Pink
P!nk brengt wat haar naam belooft: roze. En op één, twee, drie toverde ze de mainstage bij de start van haar waanzinnige show om in een roze speeltuin, waarin zij de hoofdattractie was.

De popster reeg haar grootste hits uit haar bijna 25-jarige carrière aan elkaar: ‘Funhouse’, ‘Like A Pill’, ‘Who Knew’ en ga zo maar door. In het begin was het vocaal helaas niet zo schitterend als haar blinkende outfits. Dansen kan ze nog steeds als de beste, maar dat hoorde je dan wel aan haar stem. Zou haar nieuwe voordeur er iets mee te maken hebben? Na de zomer wordt de wereldster immers 40...

Al leken die vocale foutjes in het begin de festivalgangers niet te deren. Zij kregen waarvoor ze kwamen: op en top show. En wat voor één. Bijna 40 of niet, de popster hees zich zonder moeite in een acrobatisch lint de lucht in en om af te sluiten op ‘So What’ ging ze vliegen over haar geliefde fans.

(lees verder onder de foto)

Pink
rv Pink

Vanaf de trage noten ging het haar beter voor de wind. ‘Try’ met bijhorende acrobatische dansact was indrukwekkend. Net zoals ‘Give Me A Reason’. Er werd meegezongen, geknuffeld en geslowd. Een headliner om dag één in schoonheid af te sluiten.

Pink
rv Pink
Pink
rv Pink6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Michel Geerinck

  Het was fantastisch; met haar stem was niets mis, het lag aan de techniek van de draagbare micro die ze soms gebruikte tijdens haar acts. Een avondje om in te kaderen!

 • Rein Boets

  Ik weet niet waar jullie stonden maar alvast niet op Werchter ! Haar vocals waren van begin tot einde perfect ! Alleen het beeld van de grote schermen liep soms wat achter.

 • Guy Verhaege

  @albert. Ik ben al lang geen van meer van werchter. Torhout was veel gezelliger. Geef nu maar graspop.

 • Albert Grisar

  Sinds wanneer is Pink rock? Hipster rock waarschijnlijk, het gaat snel achteruit met Werchter!

 • Tine Dem

  Het was de max. Elke euro, elke minuut file op de weg er naartoe meer dan waard. Blij dat ik erbij was!