Kylie Minogue komt naar Rock Werchter

Kylie Minogue
ISOPIX Kylie Minogue
De organisatie van Rock Werchter heeft 10 nieuwe namen prijsgegeven. De eerder aangekondigde headliners P!NK, Tool, The Cure, Mumford & Sons, Florence + the Machine en Muse krijgen het gezelschap van Kylie Minogue, Bring Me The Horizon, Paul Kalkbrenner, Years & Years, THE BLAZE, Miles Kane, Nothing But Thieves, Vance Joy, Yungblud en Bang Bang Romeo. 

De meest opvallende naam is die van de Australische poplegende Kylie Minogue (50), die eerder deze maand nog in ons land was voor een optreden in het Koninklijk Circus in Brussel. Nooit eerder stond ze in ons land op zo’n groot podium. Can’t Get You Out Of My Head’, ‘In Your Eyes’ en ‘I Believe In You’ zullen live te horen zijn op vrijdag 28 juni, zo laat de zangeres zelf weten via Twitter. 

Rock Werchter 2019 begint stilaan vorm te krijgen. De bevestigingen voor de komende editie komen vlot binnen en er zijn inmiddels 50.000 tickets verkocht. P!NK brengt haar grootse spektakelshow op donderdag 27 juni naar het Festivalpark. Ook bevestigd voor de eerste festivaldag zijn Paul Kalkbrenner, Vance Joy en Bang Bang Romeo. Vrijdag headlinen Tool en The Cure. 

Nieuw voor de tweede festivaldag zijn naast Kylie Minogue ook Bring Me The Horizon - vanavond in een quasi volle Lotto Arena in Antwerpen -, Years & Years en Nothing But Thieves. Het was al bekend dat Florence + the Machine en Mumford & Sons op zaterdag 29 juni in het Festivalpark staan. Ook THE BLAZE en Miles Kane zijn er bij die dag. Muse zal Rock Werchter 2019 afsluiten. Yungblud treedt eveneens op zondag 30 juni op. 

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop is reeds gestart via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Meer info via rockwerchter.be.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Misschien wordt het tijd om dat woordje 'Rock' achterwege te laten. Werchter is al eeuwen geen echt rockfestival meer.

 • Lode Lemmens

  Kylie is een fantastische zangeres die in feite te goed is om op Werchter te staan.

 • Erik Snarevlis

  Met 5 podia zal er wel eentje geschikt zij voor haar vorm van muziek, club C of zo ?

 • cedric van nyevelt

  ooit was torchout werchter een rockfestival en geen BCBG happening

 • Rita Ghessaf

  Hoezo hoort Kylie thuis op Rock Werchter. Alsof het de eerste keer is dat een niet-rockartiest op de affiche staat. Hoorde Faithless er dan thuis? Roxy Music? Wees blij dat Rock Werchter een iets bredere horizon heeft dan de naam doet uitschijnen, en dat is altijd al zo geweest. Zoek hun affiches uit de jaren 80 of 90 maar eens op, daar staat ook telkens pop op.