Faith No More vervangt Foo Fighters op Werchter

Faith No More vervangt de Foo Fighters donderdag op Rock Werchter. Dat meldt de organisatie.

Faith No More - gisteren nog afsluiter op Graspop - vervangt Foo Fighters op Rock Werchter. "Rock Werchter gaat voor een dubbele portie rock en voegt zowel Royal Blood als Faith No More aan het donderdagprogramma toe. Faith No More stond hoog op het verlanglijstje van de festivalgangers. De festivalorganisatie is blij ze in extremis aan de line-up van Rock Werchter 2015 te kunnen toevoegen", aldus de organisatie.

Foo Fighters lieten vorige week weten dat ze hun Europese tournee stopzetten nadat frontman Dave Grohl in Zweden van het podium duikelde en zijn been brak.

Het Britse duo van Royal Blood zal op Werchter twee concerten spelen: op donderdag en op zaterdag. Na Faith No More sluiten The Chemical Brothers de eerste festivaldag af. Verder staan donderdag ook nog Florence + The Machine, Hot Chip, Oscar And The Wolf en Elbow op het programma.

Het nieuwe uurschema van Rock Werchter kun je hier bekijken. Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Je kunt enkel nog tickets kopen voor vrijdag 26 juni.

Poll

Vindt u Faith No More een waardige vervanger voor de Foo Fighters?

  • Ja 61%
  • Nee 30%
  • Geen mening 9%