Eddie Vedder en Jack Johnson verrassen Rock Werchter en treden op in elkaars show

Jack Johnson en Eddie Vedder
Twitter Jack Johnson en Eddie Vedder
Jack Johnson en Eddie Vedder verrasten Rock Werchter op zaterdag door in elkaars show op te duiken. Eerst speelde Eddie Vedder 'Constellations' mee in de set van Jack Johnson, later op de avond kwam Johnsen 'Imagine' meespelen in de set van Pearl Jam.

De zaterdagavond van Rock Werchter heeft een indrukwekkende affiche. Achtereenvolgens treden Jack Johnson, Jack White en Eddie Vedder met zijn band Pearl Jam op. Een unieke avond dus met uitsluitend Amerikaanse artiesten die elkaar blijkbaar goed kennen, want tegen ieders verwachting verscheen Eddie Vedder plots op het podium tijdens de set van zijn landgenoot Jack Johnson. De twee speelden samen het nummer 'Constellations' van Jack Johnson. Het Werchterpubliek kon de combinatie wel smaken, want het applaus nadien was oorverdovend. 

Een paar uur later was het de beurt aan Pearl Jam en zorgde Jack Johnson voor een wederdienst door het nummer 'Imagine' mee te spelen in de set van Pearl Jam. De twee coverden het nummer van John Lennon als aanklacht tegen president Trump. 

Het was trouwens niet alleen Eddie Vedder die genoot van het optreden van zijn landgenoot. Ook Jack White, frontman van de The White Stripes, keek toe. Op de foto zie je onderaan hoe ze samen het optreden volgen.

Jack White en Eddie Vedder kijken naar Jack Johnson op Rock Werchter
Twitter Jack White en Eddie Vedder kijken naar Jack Johnson op Rock Werchter
Eddie Vedder en Jack Johnson
Twitter Eddie Vedder en Jack Johnson1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Steven Janssens

    Geweldig !!!! Eddie is echt een van de meest fantastische zangers en bovendien een gewoon heel down to earth kerel....