De grootste dilemma's van Werchter dag 3: welke artiesten kies jij?

De grootste dilemma's van Rock Werchter.
Rock Werchter De grootste dilemma's van Rock Werchter.
De line-up van Rock Werchter is ook dit jaar weer indrukwekkend. Spijtig genoeg komen veel van die goede artiesten tegelijkertijd optreden! Dat zorgt voor de nodige dilemma's bij festivalgangers. Dit zijn de opties van morgen. Voor welke artiest zou jij kiezen?

Emma Bale (14u45 - 15u15vs Angèle (14u30 - 15u15)

Vorige zomer zorgde Emma Bale voor een verrassing van formaat tijdens Pukkelpop. In een bomvolle Dancehall vervelde ze in een uur tijd van een frêle singer-songwriter tot een elektropopzangeres die is aangestoken door Florence + The Machine, Maggie Rogers en Dua Lipa. 

Angèle maakt liedjes in het Engels en het Frans en ze heeft, net als haar grotere broer Roméo Elvis, een immense ‘it’ factor. ‘La Loi de Murphy’ en ‘Je Veux Tes Yeux’ zijn haar grootste hits.

Jack Johnson (18u35 - 19u50) vs Jorja Smith (18u50 - 19u50)

Jack Johnson is de godfather van de surffolk. Hij werd verliefd op een akoestische gitaar en schoolt zich om tot singer-songwriter. Johnson doet het verder op zijn manier. Zijn doorbraakalbum ‘Sleep Through The Static’ (2008) is volledig gemaakt met zonne-energie bijvoorbeeld.

Je bent 18 en je plaatje wordt door Drake uitgeroepen tot zijn favoriete nummer van het moment. Het overkwam de Britse zangeres en songschrijfster Jorja Smith met haar derde single ‘Where Did I Go?’ in 2016. Smith brengt R&B met wortels in jazz en soul. Haar stem laat denken aan Lauryn Hill en wijlen Amy Winehouse. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Thierry Vansweevelt

  Allemaal mooi wezen en blinken tegenwoordig maar geen deftige muziek, sorry, emma bale heeft een zwak zeurstemmetje zoals de meesten. En te weinig varieteit. De beste muzikanten ter wereld hadden veel variatie, soms rock, soms eclectisch, soms pop, blues, classic rock. Nu is het allemaal ween ween en im in love with tha shape of u voor de miljardste keer.

 • pascal de bruycker

  ik doe niet mee aan die commerce ! Zoals vroeger , 1 podium , groep per groep , artiest per artiest ! Je kan dan nog eens een pauze nemen en de tijd nemen om wat te keuvelen . Wat een opgefokt gedoe ! Hou het betaalbaar idioten !

 • Filip Traen

  Angele, zij is een natuurtalent. Emma Bale is een goede poging maar geen talent, ondanks een professionele entourage.

 • George Verheggen

  Ik kies Angerfist. Go Werchter!