De grootste dilemma's van de laatste dag Rock Werchter: voor welke artiesten kies jij?

De grootste dilemma's van Rock Werchter.
Rock Werchter De grootste dilemma's van Rock Werchter.

Novastar (14u10 - 15u10) vs Post Malone (14u00 - 15u00)

Novastar is en blijft een grote favoriet in de lage landen, met hits als ‘Never Back Down’, ‘Because’ en ‘Mars Needs Woman’.

Tegelijk speelt echter ook Post Malone. "I’m not a rapper. I’m an artist", klinkt het. Malone vindt het belangrijk om te onderstrepen dat er ook country, rock en R&B in zijn muziek zitten. Het succes van zijn single ‘White Iverson’ leidde tot samenwerkingen met prominente rappers als 50 Cent en Kanye West.

Kaleo (15u45 - 16u45) vs George Ezra (15u45 - 16u45)

Het lijkt een vreemde combinatie: bluesrock à la The Black Keys en Kings Of Leon uit IJsland, maar het klopt. Kaleo weet te bekoren met wereldhit ‘Way Down We Go’ en heeft verder nog veel meer in zijn mars. 

George Ezra betovert dan weer met intieme nummers. Zijn stem heeft de sleet en de korrel van zijn grote voorbeelden: Bob Dylan en Woody Guthrie. Zijn bekendste hit is de oorwurm ‘Budapest’. 

Nick Cave And The Bad Seeds (21u00 - 22u30) vs Romeo Elvis X Le Motel (21:00 - 22:00)

Nick Cave betovert zijn publiek met behulp van zijn wonderbaarlijke Bad Seeds. Geen enkele groep in de wereld schakelt zo moeiteloos van elegante schoonheid naar beklijvende herrie. De commentaren na zijn laatste concert in Antwerpen waren erg lovend. 

Maar dan is er ook nog Roméo Elvis. Zoon van muzikant Serge Van Laeken en actrice Laurence Bibot. Roméo Elvis is dé grote naam van de actuele Brusselse hip hop scene. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mark Seyssens

    Wat een hoop klein kinderen hier over Rock Werchter. Tis het grootste en beste festival ter wereld. Zelfs als je niet v d muziek houdt. Dit is het Mekka voor elke artist

  • jurgen maes

    al meer dan 40jaar vraag ik me af wat ik zou kiezen movht i naar Rock we echter gaan. totaal nutteloze groepen! geef me dan maar twee maal per jaar een deftig optrden zoals de stones, Brian Adams bon Jovi of eammstein