Reeks Werchter zomerbarconcerten breidt verder uit met Eefje de Visser, blackwave en IBE

Werchter Zomerbar
© Jokko voor Rock Werchter. Werchter Zomerbar
Na twee dagen opening wordt de concertenreeks in de zomerbar van Werchter alweer uitgebreid. Zo komt blackwave. op zondag 12 juli om 15u30, Eefje de Visser treedt die dag ’s avonds op. IBE komt op woensdag 15 juli in de namiddag naar de zomerbar. 

 Ook de gisteren aangekondigde concerten van Compact Disk Dummies (zaterdag 18 juli, 20u30), Stan Van Samang (maandag 20 juli, 20u30), De Mens (donderdag 23 juli, 20u30) Brihang (zaterdag 25 juli, 15u30) gaan op hetzelfde moment in verkoop. 

De ticketverkoop van deze nieuwe reeks zomerbarconcerten start op maandag 6 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.