Willy Sommers repeteert voor Pukkelpop: "Kippenvel!"

Willy Sommers leidt de polonaise, voor Sennek - onze inzending voor het Eurovisiesongfestival - en Daan.
Photonews Willy Sommers leidt de polonaise, voor Sennek - onze inzending voor het Eurovisiesongfestival - en Daan.
Verrassing op de affiche van Pukkelpop: Willy Sommers staat er op de planken, met Mauro Pawlowski en Daan. Gisteren repeteerden ze voor de eerste keer hun set. "Kippenvel toen we 'Als een leeuw in een kooi' speelden."

'Laat de zon in je hart', 'Als een leeuw in een kooi' en 'Zeven anjers, zeven rozen'. Deze zomer kan je de hits van Willy Sommers luidkeels meezingen op Pukkelpop. Met Mauro Pawlowski - vooral bekend van zijn tijd bij dEUS - zakt hij naar Kiewit met brassband De Kempenzonen. Gisteren oefende Willy voor het eerst zijn set. "Het was geweldig, die repetitie", zegt hij enthousiast. "Het was de eerste keer dat we samenkwamen, en het klonk fantastisch. Die blazers, dat is magisch. Het geeft toch een heel ander gevoel."

Geweldig sympathiek

Je hebt 28% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • joan lute

    Beste mijnheer De Knop, moest u de moeite kunnen opbrengen jezelf eens te verdiepen wat hafabra muziek inhoud dan zou je vaststellen dat deze muziekstijl vaak vanzeen enorm hoogstaand niveau is en alles behalve oubollig. Het experiment van Daan, Mauro, Willy en de kempenzonen is heel vernieuwend en gedurfd. Zo groeien verschillende muziekstijlen en artiesten naar elkaar toe.

  • Chris De Knop

    hoe onnozeler hoe beter moeten ze op pukkelpop denken dezer dagen. de hitte is hen wellicht naar het hoofd gestegen. of hoe de vervlakking nu ook de zomerfestivals begint aan te vreten.