Pukkelpop opent ook Castello op woensdag met bands van eigen kweek

BELGA
Na de Dance Hall en de Boiler Room gaat nu ook de Castello al open op woensdag, zo kondigde de organisatie van Pukkelpop zonet aan. Bovendien gooit de succesvolle producer Mark Ronson zijn plannen om en zakt hij dan toch af naar de festivalwei in Kiewit.

Naar goede gewoonte vindt er op woensdag al een groot openingsfeest plaats in de Boiler Room. Eerder werd al aangekondigd dat Radio Soulwax op dezelfde dag de Dance Hall op stelten mag zetten, en de Pukkelpop-organisatie doet er nu nog een schepje bovenop.


Ook de deuren van de Castello gaan op woensdag al open, voor optredens onder andere Tourist Le MC, The Hickey Underworld, The Van Jets, Novastar en Soldier's Heart. Ook Limburgs dj-duo The Whatevers, dat dit weekend zijn driejarig bestaan viert in de Hasseltse Muziekodroom, zal erbij zijn.

Mark Ronson

Hij werd geprogrammeerd, zei dan af, maar nu komt hij toch. Mark Ronson gooide zijn agenda helemaal om om op vrijdag 21 augustus dan toch platen te kunnen draaien op Pukkelpop.

Baroness en Garden City Movement werden eveneens aan de affiche toegevoegd. Ook The Last Internationale, de band van Rage Against The Machine-drummer Brad Wilk, tekent present voor de 30ste editie van het Limburgse muziekfestival.

Combitickets

Stonden al op de affiche te blinken: onder andere Alt-J, The War on Drugs, Linkin Park, Jamie xx, Christine and the Queens, Major Lazer, LTGL, Paolo Nutini, The Offspring, The Parov Stelar Band, Passenger en Limp Bizkit. De voorlopige affiche vindt u op de website van Pukkelpop.

De dagtickets voor het festival zijn al allemaal de deur uit. Wie er dit jaar nog bij wil zijn, kan wel nog een combiticket kopen.