Pukkelpop bevestigt affiche na foutje van N.E.R.D

Getty Images for iHeartMedia
Dinsdag raakte bekend dat de organisatie van Pukkelpop Arcade Fire en N.E.R.D aan haar affiche had toegevoegd. De volledige affiche zou later bekend gemaakt worden, maar N.E.R.D deelde de hele line-up dinsdag per ongeluk al. De organisatie van het festival heeft de affiche nu bevestigd. 

Niet lang nadat bekend raakte dat N.E.R.D dit jaar op Pukkelpop zal optreden, stuurde de band ook een opvallende tweet de wereld in. Ze deelden de hele affiche voor het festival van dit jaar. De tweet werd enkele minuten later verwijderd, maar heel wat mensen hadden de affiche ondertussen gezien. "Dat was een werkdocument, een foutieve versie. Daarom zijn we genoodzaakt om sneller te reageren", zegt woordvoerder Frederik Luyten en daarom werden meteen 93 nieuwe namen bekendgemaakt.

(lees verder onder de foto)

Voor vrijdag 17 augustus zijn dat Oscar And The Wolf en Travis Scott. Op zaterdag 18 augustus maken de indierockband Imagine Dragons en Bazart hun opwachting in Kiewit.

Enkele andere namen zijn A-Trak, Charlotte de Witte, Cigarettes After Sex, Flogging Molly, Grizzly Bear, Martin Solveig, Rag'n'Bone Man, Tourist LeMC en Trixie Whitley. Pukkelpop 2018 vindt plaats van woensdag 15 augustus tot en met zaterdag 18 augustus, op de festivalweide van het Hasseltse Kiewit.

Deze tweet stuurde N.E.R.D dinsdag de wereld in.
RV Deze tweet stuurde N.E.R.D dinsdag de wereld in.2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • David McIntosh

    Mijn honden zijn gek op "she wants to move".

  • Mario Tersago

    Ze zullen zich er niet te druk over maken, dat is zeer goede internationale reclame ..