Nederlandse actrice die met grote hoeveelheden drugs werd betrapt op Tomorrowland vecht aanhouding niet aan

Imanuelle Grives postte zelf deze foto vanop Tomorrowland.
Instagram Imanuelle Grives postte zelf deze foto vanop Tomorrowland.
Imanuelle Grives, de Nederlandse actrice die op het eerste Tomorrowland-weekend werd betrapt met grote hoeveelheden drugs, gaat niet in beroep tegen haar aanhouding door de raadkamer in Antwerpen. Dat laat haar management weten in een verklaring. De 34-jarige vrouw blijft nog vier weken langer in de cel op verdenking van drugshandel. 

"Imanuelle Grives heeft vandaag besloten geen beroep aan te tekenen tegen de beslissing van de Raadkamer van afgelopen vrijdag om haar voorlopige hechtenis niet op te heffen", schrijft het managementbureau in een mededeling. "Ofschoon zij graag naar huis in Nederland wil om zich voor te bereiden op de rechtszaak, heeft Imanuelle vertrouwen in het verdere verloop van het onderzoek."

Grives werd op Tomorrowland betrapt met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine. Ook bij een huiszoeking in de Airbnb waar ze verbleef, werden drugs gevonden. Voor de onderzoeksrechter verklaarde ze dat ze zich voorbereidde op een acteerrol.

De actrice wordt verdacht van mededaderschap aan handel in verdovende middelen. Het gerechtelijk onderzoek loopt ondertussen verder.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc De Prince

  Boete : 500 € per pil of gram vuiligheid.

 • Brigitte Van Put

  Ter plaatse hare rommel laten gebruiken ! Mooi eind van rol !

 • Victor Munster

  Verstandige beslissing. Zo schiet het onderzoek vlugger op want iedere keer als er beroep wordt aangetekend blijft dat dossier voor 14 dagen op de griffie van het Hof van Beroep liggen. Grotere kans ook om vlugger in voorlopige vrijheid te worden gesteld. Op voorwaarde natuurlijk dat ze netjes uitlegt waar ze al die rommel vandaan gehaald heeft. En dan mag onderduiken voor een of andere huurmoordenaar en nooit meer haar gezicht moet tonen op een filmset.

 • DIRK RASSCHAERT

  Het zou nog maar mankeren. Ze IS gewoon een drugsdealer èn gebruiker, wat kan ze daar tegen inbrengen?

 • Rudi Bollaerts

  Als je ziet welke miserie drugs teweeg stellen zou ze als BV beter moeten weten ,zulke personen moeten zwaar gestraft worden al was het maar om een voorbeeld te stellen naar ouders toe die het meemaken wat het is leven met drugsverslaafden.