Muse pakt Werchter - voor de zoveelste keer - in

Muse
Joel Hoylaerts / Photonews Muse
De mannen van Muse staan al jaren bovenaan in het telefoonboek van de festivalorganisatie. Het was al de achtste keer dat ze op Rock Werchter te gast waren. En terecht. Bij fans staan ze nog steeds hoog op ver verlanglijstje, en gisteren bewezen ze nog maar eens waarom.

Muse stond voor het eerst op Rock Werchter in 2000, hun vorige passage dateert van 2015. Met hits als ‘Uprising’ en ‘Supermassive Black Hole’, die al jaren meegaan blijven ze scoren alsof het de eerste keer was. Daar bovenop leverden de mannen en heuse led-licht-show af die het hele gebeuren ook erg aangenaam maakte om naar te kijken - en bovendien zichtbaar vanaf de laatste rij. Niet uitsluitend meezingers, maar wel een repertoire dat herkenbaar genoeg is om de fundering van het laatste grote feestje van Werchter te vormen.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • yves de munter

  voor mij kan hun muziek doorgaan voor de hedendaagse queen:zanger heeft net zulke soepel stem als freddie mercury en gitaarspel is even hoogstaand als dat van brian may

 • Cor Rooselaers

  Te plat zet cd op en je hoort hetzelfde. Underworld overstemd hen met hun geweld. Veel techno op scherm maar te plat voor een show van 2 u. Veel te veel doode momenten.

 • Carol Vander Cruyssen

  @Carlo Blanckaert: jij bent te minste een échte muziekkenner. Ik deel 100% uw mening.

 • Carlo Blanckaert

  Matthew Bellamy behoort tot de beste gitaarspelers ter wereld, heeft een unieke stem en speelt voortreffelijk piano werk (Rachmaninov en Chopin). En dan moet je hier de reacties eens lezen. Kenners? Hahahaha, wat zijn ze weer zo grappig.

 • Jonas Pauwels

  wow, ben zeker geen fan van muse, maar precies enkel reacties vanuit de gepensioneerdenbond hier