Londense festivalbezoekers: 6.700 euro kwijt en luxueuze ‘VIP-villa’ blijkt aftands vakantieverblijf

Miami Rose
Photonews/Twitter Miami Rose
De 28-jarige Miami Rose kwam samen met vier vrienden speciaal uit Londen voor het Vestiville. “We spendeerden samen zo’n 6.000 pond (6.700 euro, nvdr): aan tickets – we boekten het exclusieve VIP-pakket – en verblijf. Allemaal om er hier een fantastische tijd van te maken.” 

Het Engelse gezelschap arriveerde donderdag in ons land, om normaal tot maandag te blijven. “We keken er zo naar uit, naar de optredens van Cardi B, Meek Mill, Tory Lanez, … Wat nu? Terugkeren naar Londen wellicht. 

De op de website zo fantastische en luxueuze ‘VIP-villa’ die we boekten, blijkt ook niet meer dan een aftands vakantieverblijf.” Ontgoocheling alom dus. “Of we ons geld ooit zullen terugzien? Geen idee. We weten niks meer dan dat het festival is afgelast. Een busje bracht ons nog wel tot aan het festivalterrein, maar hoe we hier ooit weer wegraken?”

Miami rose
@miamirosexo Miami rose22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Peeters

  Hopelijk zien al die mensen hun geld terug. Een schande!

 • Dries Wagemans

  Ik heb zelf 10jaar een lokaal gratis festival georganiseerd voor +-1500 bezoekers en dat operationeel bedrag ging al gemakkelijk richting €30.000. Na Elk aspect in het festivalwereldje pikt meer en meer zijn graantje mee hoor! We zijn in België te verwend in het aanbod, altijd dezelfde bands en allemaal dezelfde innovaties dat bezoekers minder en minder geïnteresseerd geraakt en terecht. We zijn gestopt met een positief budget van €2500 voor onze vzw.

 • Ria Mertens

  als organisator een beetje monopoly dope verkopen en je bent binnen

 • Jan De Cock

  Oplichers zwaarder straffen tot 10 jaar gevang

 • Nawara nawashi

  Een festival, daar worden de organisatoren beter van. Het jong gepeupel trapt daar nog steeds in, en betaald er zelfs nog voor. Daarna klagen dat alles duur is.