Kate Ryan, Cocojr., Tom Helsen en Belle Perez houden een ‘Liefde voor Muziek’-rëunie op De Parkies

Belle Perez
Bad Festival Belle Perez
In 15 verschillende steden (o.a. Vilvoorde, Waregem, Sint-Niklaas, Kapellen én nieuwkomer Beringen) kan je van de eerste van juli tot de voorlaatste van augustus terecht voor de 29ste editie van ‘De Engie Parkies’. Een gratis festival van België is klaar om opnieuw 250.000 bezoekers te verwelkomen. 

 “We houden zowaar een ‘Liefde voor Muziek’-reünie,” klinkt het bij de organisatie, “Want wij strikten Tom Helsen, Kate Ryan, Belle Perez en Cocojr. Voor Tom is het de eerste keer dat hij met zijn band deelneemt aan ons festival. Belle Perez kiest met ‘Fiesta Perez’ voor een feestuitvoering van haar grootste hits. Cocojr. bouwt verder op die tropische latino sfeer en Kate Ryan rolt haar succesvolle ’80 Was Machtig’-concertconcept uit. De komende weken voegen we nog 14 namen toe aan onze affiche, die allemaal met hun muzikanten de pannen van het Parkies-dak gaan spelen op diverse locaties in Vlaanderen. Hou onze website en Facebook goed in de gaten”, zegt organisator Jeffrey Vanhaeren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.