Iron Maiden wordt headliner op 25ste editie van Graspop

Iron Maiden komt naar Graspop.
Graspop Iron Maiden komt naar Graspop.
Iron Maiden wordt headliner op de 25ste editie van Graspop Metal Meeting. De band komt staat op donderdag 18 juni op het podium in Dessel. 

Graspop beloofde een ‘XL’-programma aan haar festivalgangers, en zal dat zo te zien ook afleveren. Iron Maiden heeft al negen verschijningen op Graspop achter de rug, belooft het alvast een geslaagde show te worden. Het optreden maakt deel uit van hun Legacy Beast Tour, die elders zo goed als volledig uitverkocht is. 

Tickets zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be and proximusgoformusic.be.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Todts

  Aan alle criticasters...vermits het gaat om een metal festival is de vijver waarop men kan vissen minder groot dan op andere festivals. Logisch toch dat headliners frequenter terugkomen, niet? Bovendien prefereer ik een kleinere vijver met vette vissen dan grotere vijvers gevuld met schrale brasem...

 • Freddy Van Hulst

  Geweldige band maar die show hebben we al op GMM 2018 gehad.

 • WENDY LAMMENS

  weeral iron maiden !! ze zijn allang niet meer wa ze waren de stem van Bruce is om zeep en te oud geworden om nog hoog te zingen of moet ik zeggen brullen er bestaan zoveel goede nieuwe metal groepen en toch blijft altijd dezelfde oude mannekes zoals slayer of whitesnake of kiss enz.. op graspop komen pff

 • Christelle Vandermaelen

  LOL hebben ze daar nog ander headliners behalve Iron Maiden, Kiss of Ozzy Osbourne?

 • Kurt Bourdeaux

  Met die tour stonden ze er vorig jaar ook al...