Exclusief voor abonnees

Hoe is het nu écht gesteld met drugs op Tomorrowland? “Controles? Ach, die zijn zó oppervlakkig”

Drugshonden besnuffelen de festivalgangers op Tomorrowland. "Maar er moet zoveel volk naar binnen dat je nooit iedereen kunt controleren.”
BELGA Drugshonden besnuffelen de festivalgangers op Tomorrowland. "Maar er moet zoveel volk naar binnen dat je nooit iedereen kunt controleren.”
Drugs en dancemuziek: het hoort blijkbaar bij elkaar als bolognaisesaus bij spaghetti. "Je beleeft de muziek veel intenser met drugs dan zonder", zeggen de occasionele gebruikers die we spraken, na de dood van de Indiër op Tomorrowland vorig weekend. "Controles? Die zijn zó oppervlakkig."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Vannuffelen

  Triestig toch dat sommigen die rommel nodig hebben .

 • Albert Hendrix

  Ge moet drugs gepakt hebben om dat muziek te noemen.

 • patrick roels

  als ze werkelijk zwaar gaan controleren is dit festival na 3 jaar verdwenen wegens te kort aan volk

 • Jolliefieke Hermans

  mijn bejaarde familielid werd met hartslag 180 naar spoed gevoerd.. Groot was onze verbazing toen we uren moest wachten op hulp. De wachtzaal van spoed zat vol met gedrogeerden... die kregen voorrang !!!!

 • Elle Devee

  “Je beleeft de muziek veel intenser met drugs dan zonder” zegt veel over de kwaliteit van die muziek.