Ozzy Osbourne eerste headliner van Graspop

EPA
Black Sabbath-zanger Ozzy Osbourne komt met zijn 'Farewell World Tour' naar de 23ste editie van Graspop Metal Meeting. Hij zal het festival afsluiten op zondag 24 juni 2018, melden de organisatoren vandaag in een persbericht.

Met zijn optreden op het metalfestival in Dessel zal het enfant terrible van de metalmuziek definitief afscheid nemen van zijn Belgische fans, luidt het verder bij de organisatie. Vorig jaar tekende Ozzy Osbourne nog present op Graspop voor het afscheid van Black Sabbath. Op de 23ste editie van Graspop wordt hij vergezeld door oude getrouwen als gitarist Zakk Wylde, bassist Blasko, drummer Tommy Clufetos en toetsenist Adam Wakeman.

De organisatoren zullen binnenkort meer namen aankondigen. Graspop 2018 vindt volgend jaar plaats van 22 tot 24 juni in Dessel. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    69 wordt hij dan !

  • wim GEVAERT

    Let the madness begin! \,,/