Guns N’ Roses-frontman Axl Rose pikt concertje mee tussen het publiek in Antwerpen

Axl Rose tijdens één van zijn vroegere shows.
Maxime Petit Axl Rose tijdens één van zijn vroegere shows.
Axl Rose, de frontman van Guns N’ Roses die vandaag op Graspop optreedt is gisteren al geland in België en liet zich meteen in het openbaar zien. Hij tekende samen met bassist Duff McKagan en keyboardist Dizzy Reed present op een concert van The Pink Slips in zaal Kavka in hartje Antwerpen.

Opvallend genoeg woonde Axl Rose de show bij tussen zo’n veertig fans. De rocker genoot zichtbaar van het optreden en maakte voordien zelfs een praatje met verschillende bewonderaars. De wel eens nukkige Axl Rose was goedgeluimd en kwam helemaal in de stemming toen een fan een getatoeëerd portret van Axl uit 2012 liet zien aan de zanger. Rose had toen nog een ringbaardje. “Hé, ik lijk wel op Lemmy”, (de betreurde zanger van Mötorhead) grijnsde hij.

(lees verder onder de foto)

Toen een fan Axl Rose zijn tattoo liet zien reageerde de zanger lachend: "Ik lijk wel op Lemmy"
Maxime Petit Toen een fan Axl Rose zijn tattoo liet zien reageerde de zanger lachend: "Ik lijk wel op Lemmy"

Axl liet zich echter niet verleiden tot het uitdelen van handtekeningen en weigerde met fans op de foto te gaan. Desondanks was het voor de weinige aanwezige toeschouwers toch een uniek moment om aan de zijde van hun idool een optreden bij te wonen. Dat er ook een horde bodyguards aanwezig was, die strak in het oog hielden of geen foto’s werden genomen, kon de pret niet drukken.

(lees verder onder de foto)

Axl Rose (centraal langs achteren) kijkt hier samen met bassist Duff McKagan geboeid toe.
Maxime Petit Axl Rose (centraal langs achteren) kijkt hier samen met bassist Duff McKagan geboeid toe.

Het is niet toevallig dat Axl Rose de show van The Pink Slips bijwoonde. Frontvrouw Grace McKagan, die op het podium vaak doet denken aan Courtney Love van Hole, is de dochter van bassist Duff. Die laatste maakte wel tijd voor een fotomoment met de fans.

The Pink slips treden vandaag ook op tijdens Graspop in Dessel. Ze lieten gisteren al zien dat ze er klaar voor zijn en gaven een energieke show weg.

Frontvrouw Grace McKagan doet op het podium vaak denken aan Courtney Love van Hole.
Maxime Petit Frontvrouw Grace McKagan doet op het podium vaak denken aan Courtney Love van Hole.
Duff McKagan ging wel met een fan op de foto.
Maxime Petit Duff McKagan ging wel met een fan op de foto.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Amber Habex

  Pink Slips zijn geweldig! Doet denken aan GNR maar Duff achter de micro. De looks en stem van haar vader :)

 • Fiebe De Grave

  Lore eens goed lezen aub.Er staat duidelijk dat Axl geen foto's wou met fans en dat is niet gebeurd "uitdrukkelijk" Lees verder bassist Duff maakte wel tijd voor een fotomoment met de fans.

 • esther buyle

  Het was Axl zelf die geen foto wou. Duff had daar geen probleem mee en ik zou het dan ook wel op facebook zetten hoor : p

 • Amber Habex

  Ik wist dat Duff daar was, maar Axl? Wow, hopelijk is hij straks nog zo goed gezind.

 • Lore Kluwer

  Uitdrukkelijk de wens geen foto's te trekken en tóch iemand die per se een foto moet nemen. Om dan ermee op FB te kunnen uitpakken. Triestig.