Exclusief voor abonnees

Gent, ‘s ochtends tijdens de Feesten: intrigerender wordt een natuurdocumentaire niet

Sophie Callewaert
De meest intrigerende natuurdocumentaire van het moment bekijkt u niet op Netflix, maar is tussen acht en tien uur ’s ochtends in de Gentse straten te zien, waar de meest zelfbewusten aller zoogdieren elkaar in een paringsdans tussen kater en karwei ontmoeten. 

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Cedric della Faille

  het is leuk, laat de kinderen amuseren. wij hebben dit ook gedaan als we jonger waren. we waren zelfs soms nog grotere varkens waar men even achter de struiken deden en dan terug ging gaan feesten

 • Dirk Sonck

  Marginaler kan het niet worden.

 • Vincent Van de Velde

  Aaah jeugdherinneringen ... 30 jaar geleden deden wij dit ook. Wakker worden door de vuilkar, dan naar onze slaapplaats sukkelen, nog wa slapen, dan douchen en terug naar de feesten. In Gent kan dit !! Daar zijn ze nog tolerant genoeg .... ik ben fier om een stropke te zijn ❤❤❤

 • Jean Paul Peelos

  Echte voorbeelden. En dat soort moet voor onze pensioenen zorgen.

 • Ronny Wauters

  Men had deze jongeren een boete van minimum 1000€ moeten geven en een verbod voor 5 jaar naar de Gentse feesten te gaan! Dit is onverantwoord!!!!