Exclusief voor abonnees

Flopfestival Vestiville laat put van 3 miljoen euro achter

TWEE ORGANISATOREN BLIJVEN IN CEL

Vrijdag léék alles in orde in Lommel: er waren podia, tenten, themadorpen én bezoekers. Al keerden die laatsten ontgoocheld naar huis.
Photonews Vrijdag léék alles in orde in Lommel: er waren podia, tenten, themadorpen én bezoekers. Al keerden die laatsten ontgoocheld naar huis.
De twee organisatoren van flopfestival Vestiville laten een put van 3 miljoen euro achter. Hadden zij kwade bedoelingen of zijn de Nederlandse broer en zus slachtoffer van hun eigen overmoed? Betrokkenen denken vooral dat laatste: "Ze konden hun attitude niet waarmaken."
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • willy elsacker

  Kan er mij iemand uitleggen hoe er een put van drie miljoen werd waargenomen terwijl het festival nog niet eens gestart was???volgens mij wordt verlies of winst vastgesteld als de kassa gesloten is!

 • Michel Jacobs

  Klopt niet hoor. Hun bankrekening zegt 3 miljoen+ .

 • Alan Janssen

  Iedereen denkt tegenwoordig een festival te kunnen organiseren.... dat een podium gekeurd moet zijn, is toch logisch. Als je dat 1 dag van tevoren niet in orde hebt, ben je een amateur. Chapeau voor de burgermeester, hij heeft de veiligheid laten voorgaan op commerciële belangen, wetende dat er heel veel ontevreden festivalgangers in zijn stad zijn die mogelijk herrie gingen maken. Dat doe je niet voor eigen belang!

 • van royen rudi

  hawel ik ik snap groen en de natuur lief hebbers nog steeds niet dat al die verplaatsingen zomaar kunnen om op mooie plaatsen in de natuur zoveel nutteloos lawaai en rotzooi te produceren zonder dat onze groene en met het milieu bezorgde jonge roepers hier aan mee doen zonder protest haja schooltijd is voorbij dan moet niks en mag alles

 • Mathieu Peeters

  Om dan zeker te zwijgen van de politie. Die hebben alles super goed gescreend, met hun klak er naar gegooid, en niet willen zien wat een put er al was. Maar je de comentaar ggaat wellicht weer zijn dat die put er niet was toe zij controleerden. Maar zelfs een platte baby geloofd zo iets niet? Proficiat met jullie werk.