Exclusief voor abonnees

Festivalticket gekocht voor deze zomer? Dit kan je verwachten van de desbetreffende organisaties

Pukkelpop 2019
Joel Hoylaerts / Photo News Pukkelpop 2019
Hoewel we nog steeds niet weten wat er met kleinere festivals en happenings gaat gebeuren, is het al wel duidelijk dat massa-evenementen al zeker niet mogen doorgaan tot en met 31 augustus. Maar wat als jij al een ticket had gekocht voor pakweg Graspop, Rock Werchter, Lokerse Feesten of The Qontinent? Wij zochten het uit.

Je hebt 2% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Stefaan De Vos

  Voor Rock Werchter en Schueremans wordt 2020 een financieel topjaar!

 • Carla Van Geel

  Als er geen vaccin verwacht wordt vòòr volgende zomer moet men ook nog niet aan tickets denken, van alles wat wel mogelijk is genieten en herontdekken lijkt gezonder dan ontevreden en knarsetandend te smachten naar wat we 'tijdelijk' niet meer hebben.

 • Jan Claes

  Veel kleinere organisaties zeggen: uw ticket blijft geldig voor volgend jaar. Maar bij bvb Rock Werchter zetten ze uw ticket om in een tegoedbon. Dat kan dus alleen maar betekenen dat Werchter volgend jaar weer een pak duurder wordt, dus dat met het tegoed van dit jaar ge nog moet bijleggen om volgend jaar te mogen gaan.

 • Stephaan Van den Broeck

  Albert Georges, ook ik heb veel geld gegeven aan twee tickets voor het optreden van Paul McCartney en wat krijg ik in de plaats? Een tegoedbon voor het festival volgend jaar. Als Paul dan komt optreden, wat ik ten zeerste betwijfel, dan ga ik akkoord, maar anders wil ik ook mijn geld terug. Misschien weten we meer op 15 september.

 • Wouter Van de Walle

  Ik heb 4 tickets voor 4 verschillende festivals en het is geen probleem, ze blijven geldig voor volgend jaar, goed geregeld zo