Drie jonge festivalgangers verkracht op Dour

Photo News
Op de festivalweide van Dour zijn drie jonge festivalgangers verkracht. De feiten hebben zich afgelopen woensdag afgespeeld, maar meer details zijn er voorlopig niet. Dat schrijft La Dernière Heure. 

Er werd een onderzoek geopend naar wat precies gebeurd is op het Waalse festival. Afgelopen woensdag, op de eerste dag van het festival, zouden drie jonge vrouwen verkracht zijn. Hun precieze leeftijd is niet bekend. De politie van de regio Hauts-Pays houdt de lippen voorlopig stijf op elkaar, om het verdere verloop van het onderzoek niet te verstoren.

Eerder was er sprake van een serieverkrachter, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Volgens La Dernière Heure werden de drie verkrachtingen los van elkaar gepleegd. De slachtoffers kregen ondersteuning van de cel psychologische ondersteuning.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cor Dierckx

  Als ze gevat worden is het tegenwoordig een straf voorwaardelijk we hebben het deze week in Veurne nog gezien.

 • annelies eylenbosch

  Er worden toch geen straffen gegeven, zelfs niet voor kinderen te bepotelen...dus laat staan voor jonge vrouwen...Dit signaal geeft onze overheid, ons gerecht. Het zal er dus niet op verbeteren...

 • Fanni Lyband

  5 jaar?! Dat is veel en dan nog met uitstel en allerhande lepe trukjes en smoezen van de advocaten komt het meestal tot weinig effectieve bestraffing. Schandalig en veel te laks in dit land.

 • nivarlet jacques

  Straf zenne. Me too affaire. Festival, dronken en ne knappe gast of vrouw tegenkomen. De wippen en een dag later verkrachting en moord uitschreeuwen. Eerst eens een goede doorlichting van het slachtoffer. Niet dat ik het goed keur maar een mes snijd aan 2 kanten.

 • Freddy De Vos

  Verschrikkelijk! Wanneer gaat men dit soort criminaliteit eens bestraffen! De daders krijgen meestal amper 5 jaar, maar de slachtoffers een levenslang trauma!