Dode gevonden op camping Nederlands festival Zwarte Cross

De politie zegt nog niets te weten over de doodsoorzaak
ANP De politie zegt nog niets te weten over de doodsoorzaak
Op het campingterrein van het Zwarte Cross-festival in Lichtenvoorde is vanmiddag een dode gevonden. Dat meldt de politie. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd. 

Het lichaam zou zijn gevonden op de camping aan de Heringaweg in Vragender. De omgeving is afgezet met hekken. De politie is een onderzoek gestart maar meldt aan AD.nl nog niets te weten over de doodsoorzaak. Ook is niet bekend of het gaat om een man of vrouw. De eerste melding kwam rond 15.00 uur bij de politie binnen.

De organisatie heeft via verschillende podia op het terrein medegedeeld dat iemand is overleden. “Wij leven mee met de familie en betrokkenen. Op dit moment is het onderzoek nog gaande en wij kunnen daarom niet nader op het verschrikkelijke voorval ingaan”, aldus de organisatie op de website van het festival. 

De Zwarte Cross, het grootste festival van Nederland, begon donderdag en duurt tot zondag. In totaal worden er zo’n 220.000 bezoekers verwacht.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dick van Aggelen

    Vreselijk! Sterkte voor de babestaanden. Zag net een filmpje op YT. Sfeer was waanzinnig goed, Zelfs uit België en Friesland komen de bezoekers brommers kiek'n.