dEUS op Lokerse Feesten en Feest in het Park

Kos
dEUS speelde in december vorig jaar drie uitverkochte en straffe concerten in het Koninklijk Circus. De komende zomer spelen ze een aantal festivals om hun 20ste verjaardag verder te vieren. Op maandag 3 augustus doen ze dat op de Lokerse Feesten, op vrijdag 14 augustus op Feest in het Park in Oudenaarde.

De voorverkoop voor beide festivaldagen start vandaag. Voor de Lokerse moet je hier zijn, voor Feest in het Park hierzo.

De 41ste editie van de Lokerse Feesten, van 31 juli tot en met zondag 9 augustus, moet opnieuw een eclectische mix worden van (hard) rock over dance, roots en urban tot pure pop, zegt het stadsfestival. Op zaterdag 1 augustus werden al Clouseau en Marco Borsato aangekondigd, en de voorverkoop daarvan is al gestart.

De recensies van de concerten in het Koninklijk Circus vorig jaren waren unaniem, zegt Michiel Desmet (FIHP)"Er zit nog geen sleet op de machine, dEUS is en blijft de beste Belgische band". Feest in het Park loopt dit jaar van 13 tot en met 16 augustus.

dEUS speelt deze zomer op 10 juli in Les Ardentes (Luik), twee dagen later op het Cactus Festival (Brugge) en op 1 augustus op het Ronquières Festival.