Dag 5 van de Gentse Feesten: dit mag je vandaag niet missen

Logo Gentse Feesten 2019
RV Logo Gentse Feesten 2019
De Gentse Feesten zijn er weer! Tien dagen lang boordevol muziek, theater en feest in de Gentse binnenstad. Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Wij tippen elke dag drie fijne evenementen.

Travestieshow Les Folles De Gand

Les Folles De Gand
Vollaert Les Folles De Gand

20u30: PC Reinaert

Voor de betere travestieshow moet je bij ‘Les Folles De Gand' zijn, die al 21 jaar bezig zijn. Glitter, glamour en humor, wat wil je nog meer? De Gentse cabaretière Carine Stevens, misschien, die sinds dit jaar enkele sketches meespeelt.

Nen Dubbele Rendez-Vous - Komedie in het Gents van Jeroen Maes

Nen Dubbele Rendez-Vous
Minard Nen Dubbele Rendez-Vous

15u: Minardschouwburg

Om er een echt Gents dagje van te maken, kan je ook naar de komedie ‘Nen Dubbele Rendez-Vous’ gaan. Daarin probeert Irène, die zich veel jonger voelt dan ze eigenlijk is, afspraakjes te versieren op datingsites. Ook voor haar saaie dochter Dorothy probeert ze iets te regelen: een dubbele rendez-vous. Maar of dat goed afloopt? 

Roland & Steven De Bruyn

Roland Van Campenhout.
Joris Vergauwen Roland Van Campenhout.

19u30: Missy Sippy Blues & Roots Club

Roland mag dan al 75 zijn, maar toch maakt hij nog altijd muziek. Vanavond stapt hij op het podium met Steven De Bruyn (El Fish, The Rhythm Junks). Het wordt een fijne muzikale wisselwerking tussen de twee vrienden. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.