Charlotte de Witte en Amelie Lens op het podium van legendarische Coachella-festival

Charlotte de Witte speelt binnenkort op Coachella.
Live Nation Charlotte de Witte speelt binnenkort op Coachella.
Er staan twee Belgische namen op de affiche van Coachella dit jaar. Zowel Charlotte de Witte als Amelie Lens zullen draaien op het populaire Californische festival.

Daar spelen ze twee weekends op rij naast grote internationale namen zoals Childish Gambino, Tame Impala en Ariana Grande. Charlotte de Witte stond aanvankelijk bekend als Raving George, omdat ze vreesde dat er minder naar haar muziek geluisterd zou worden als het meteen duidelijk werd dat ze een vrouw was. Ondertussen heeft ze van haar echte naam ook haar artiestennaam gemaakt. In de U.K. wordt ze getipt als één van de jonge talenten om in de gaten te houden in 2019.

Coachella vindt plaats van vrijdag 12 april tot zondag 14 april en van vrijdag 19 tot zondag 21 april. De 28-jarige Amelie Lens maakt op de twee vrijdagen haar opwachting, de 26-jarige Charlotte de Witte (die in 2015 haar artiestennaam Raving George liet varen) mag op de twee zondagen het beste van zichzelf geven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.