Billie Eilish dan toch op hoofdpodium van Pukkelpop

AFP
Toen de organisatie van Pukkelpop Billie Eilish boekte, was de 18-jarige zangeres nog relatief onbekend en werd ze in de Dance Hall geprogrammeerd. Sindsdien is ze echter uitgegroeid tot een heuse wereldster en vreest Chokri Mahassine dat de capaciteit van 10.000 man te klein zal zijn voor alle kijklustigen. Ze zal nu uiteindelijk toch op het hoofdpodium optreden, al zal haar set erg vroeg doorgaan.

Een geluk bij een ongeluk voor Chokri Mahassine. Good Charlotte heeft afgezegd voor Pukkelpop en zal op zondag 18 augustus niet optreden. Dat wil echter zeggen dat er een plaatsje vrijkomt op het hoofdpodium en dat Billie Eilish dus wél voor een grote massa zal kunnen spelen. Ze zal van 15.05 tot 16.05 uur te zien zijn.

“We hebben haar uitvoerig gevolgd de voorbije maanden en overal bewees ze die plaats op de Main Stage meer dan waard te zijn”, aldus organisator Chokri Mahassine in De Standaard. “We kregen ook een heleboel reacties van mensen die vreesden dat de Dance Hall te klein ging zijn. Daar wilden we uiteraard graag aan tegemoet komen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.