Exclusief voor abonnees

BEST OF WERCHTER. Hoe één fan van Editors de hele wei tekeer liet gaan: de 20 meest memorabele concerten, deel 3

Editors op Rock Werchter 2010.
Photo News Editors op Rock Werchter 2010.
2010. Editors spelen ijzersterk op Rock Werchter, maar de show wordt pas onvergetelijk door wat er vóór het podium gebeurt. Het is maar één van de talloze spectaculaire momenten in de geschiedenis van Rock Werchter. Dit jaar is er jammer genoeg geen nieuwe editie, maar niet getreurd: wij brengen u van donderdag tot zondag de top 20 van de meest memorabele concerten ooit op het festival. Vandaag deel 3, van 10 tot 6.

Onze top 20 werd samengesteld door de redactie met de bekwame hulp van een zeskoppige jury: VTM-nieuwsanker Stef Wauters, Noordkaapzanger en Willy-presentator Stijn Meuris, VTM-presentatrice An Lemmens, ‘Equal Idiot’ Thibault Christiaensen, Willy-presentatrice Sofie Engelen en Belpopkenner en wandelende Werchterencyclopedie Jan Delvaux.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Stevie Peeters

    Blijkbaar was alles fenomenaler in Torhout dan in Werchter. Ik ben er één keer geweest, maar nee, had toch niet de magie van Werchter.

  • Ilse Huyghe

    In 1982 was Talking Heads fenomenaal in Torhout. Meuris en simonart hadden nog van Torhout gehoord blijkbaar . De geschiedschrijving van het dubbelfestival wordt verder herschreven. Helaas.