Best Kept Secret maakt maar liefst 53 nieuwe namen bekend, waaronder Christine and the Queens en Carly Rae Jepsen

KOEN KEPPENS
Christine and the Queens, Carly Rae Jepsen en Charlotte Gainsbourg. Het zijn maar enkele van de 53 nieuwe namen die vanochtend toegevoegd werden aan de line-up van Best Kept Secret. Daarmee is de affiche al flink gevuld.

Naast de eerder vermelde artiesten, worden ook nog onder meer DJ Koze, Guided By Voices, Liz Phair, Stereolab en nog 46 andere artiesten aan de affiche toegevoegd. 

Best Kept Secret vindt dit jaar voor de zevende keer plaats, van 31 mei tot en met 2 juni 2019 op het terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Eerder maakte het festival de komst van Bon Iver, Kraftwerk 3D, Cigarettes After Sex, Interpol, Kurt Vile en Mac DeMarco al bekend. 

Best Kept Secret heeft ondanks haar jonge bestaan inmiddels een bijzondere reputatie opgebouwd. In korte tijd is het festival uitgegroeid tot een vaste waarde in het festivallandschap, waar drie dagen lang de beste artiesten live te zien zijn in een natuurrijke, kleinschalige setting. Het festival is al twee jaar op rij uitverkocht. Weekend- en dagtickets worden verkocht via de website van het festival. De voorverkoop is al gestart.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.