Actrice die met drugs werd betrapt op Tomorrowland weet vandaag of ze langer in de cel moet blijven

Imanuelle Grives.
ANP Kippa Imanuelle Grives.
De Nederlandse actrice Imanuelle Grives weet vandaag of ze langer in de cel blijft voor drugshandel op Tomorrowland. De 34-jarige Rotterdamse zit inmiddels ruim een maand vast. De raadkamer van de rechtbank in Antwerpen behandelt haar zaak achter gesloten deuren.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De hechtenis van Grives kan met een maand worden verlengd, maar ze kan ook onder elektronisch toezicht in ons land worden geplaatst. Ook kunnen andere voorwaarden aan een eventuele voorlopige vrijlating worden verbonden. Grives woont de zitting bij, verwacht haar advocaat.

De actrice werd op 21 juli aangehouden met meer dan 100 xtc- en amfetaminepillen, MDMA, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine. Op haar logeeradres lagen nog meer drugs. Grives wordt verdacht van "mededaderschap in de handel van verdovende middelen/psychotrope stoffen". 

Naar eigen zeggen verkocht ze drugs als voorbereiding op een nieuwe rol, maar het openbaar ministerie vindt dat verhaal twijfelachtig.
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Willy Slachmuylders

  Laten zitten ! Iedereen gelijk voor de wet !!

 • gilbert dejonghe

  Opsluiten moeten ze doen , drugs zijn drugs en moeten gestraft worden .Zangeres of niet , de wet is voor iedereen .Maar niet altijd gelijk .

 • Jan Delafontaine

  Kom naar Belgie. Hier krijg je zelfs geen cel meer voor pedofilie of aanranding.

 • Sonny Breugelmans

  Laat ze maar vrij, ze zijn tot al gewend om gepampert te worden.

 • Rudi Notebaert

  Hoe zou Anthony Hopkins zich dan voorbereidt hebben op zijn rol van dr Hannibal Lecter ?