Wegens succes verlengd: Schlagerfestival krijgt extra datum

Joel Hoylaerts / Photonews
Goed nieuws voor iedereen die geen kaartje kon bemachtigen voor het Schlagerfestival: door de enorme belangstelling voor deze 15de editie wordt nog een nieuwe datum toegevoegd. Na het laatste weekend van maart en zaterdag 4 april kunnen feestvierders nu ook op vrijdag 3 april de longen uit hun lijf zingen.

Het Schlagerfestival - dat op vrijdag 27 maart van start gaat - gaat een recordeditie tegemoet. Eerder werd door de grote belangstelling al de zaalcapaciteit vergroot, maar dat bleek niet voldoende. Daarom is nu beslist om een nieuwe datum toe te voegen: na het laatste weekend van maart en zaterdag 4 april kunnen feestvierders nu ook op vrijdag 3 april de longen uit hun lijf zingen.

Onder meer De Romeo’s, Christoff, Willy Sommers, Raymond van het Groenewoud, Yves Segers, Jan Smit en Laura Lynn zullen het beste van zichzelf geven op het podium. Luc Appermont zal zijn debuut als presentator maken.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dirk claeys

    Ze hebben zelf het initiatief genomen na jaren slagersfestival met Duitse artiesten in Kerkrade! Een ware klasseavond , Vandaag blijkt het enkel een hoempapa en copieerfestival te zijn want de Vlaamse covermuziek blijkt steendood!

  • Leo Kaya

    Enkele decennia geleden kreeg Nederlandstalige muziek en schlagers nog een podium op TV en radio. Nu niet meer: wat we uit het buitenland kunnen importeren heeft volgens onze journalisten duidelijk meer prestige dan wat Vlaams is. Graag verandering van mentaliteit !