Rammstein komt volgende zomer naar Brussel

Goed nieuws voor fans van de Duitse band Rammstein.
Alex Vanhee Goed nieuws voor fans van de Duitse band Rammstein.
Rammstein treedt op 10 juli 2019 op in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De komst naar Brussel maakt deel uit van de “Europe Stadium Tour 2019" . 

Lindemann & co zullen volgende zomer het Koning Boudewijnstadion in vuur en vlam zetten, dat liet de band vanochtend weten. Tijdens de “Europe Stadium Tour 2019" zal hun nieuwe album te horen zijn, dat volgend jaar uitkomt. Maar geen paniek, fans mogen zich natuurlijk ook aan klassiekers als “Ich Will" en “Du Hast” verwachten.

De ticketverkoop start aanstaande donderdag, 8 november, om 10 uur. De prijzen variëren van 75 tot 100 euro voor een ticket. 
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marie Vanakker

  181 euro voor staplaats .

 • jasmin hoens

  Ondertussen heb ik ze al 6 keer gezien en het blijft spectaculair. Het werd tijd dat ze nog eens kwamen. Ik ben alleszins super tevreden

 • Mark Van Damme

  leuk nieuws

 • Freddy De Vos

  Eindelijk nog eens echte artiesten! :-)

 • ronny meuris

  TW Jaren 80, 800 belgische frank voor een ticket met de beste bands van het moment. Tijden veranderen , maar tickets zijn onbetaalbaar geworden. 160 Euro voor Metallica. Voor mij en velen met me, onbetaalbaar.