Lokerse Feesten vullen affiche verder aan met 19 nieuwe namen

Lil Wayne.
AFP Lil Wayne.
De Lokerse Feesten verwelkomen de Amerikaanse hiphopster Lil Wayne op donderdag 10 augustus, samen met de Britse funker Mark Ronson, die en dj-set geeft, en de Antwerpse rapster Coely. Dat zijn enkele van de 19 namen die de organisatie vandaag heeft bekendgemaakt. De voorverkoop voor de combitickets en de camping starten overigens ook vandaag.

Zondag 13 augustus wordt, net als vorig jaar, een dance & pop hoogdag met Lost Frequencies, de triomfantelijke comeback van Craig David presents TS5 én (voor het eerst in België) het Zweedse pop fenomeen Zara Larsson, meldt de organisatie verder. Dinsdag 8 augustus worden singer-songwriters Ben Harper (solo), Tom Odell, Het Zesde Metaal en Tamino verwacht. Black Box Revelation vervoegen Pixies op vrijdag 4 agustus en de metaldag op 6 augustus wordt uitgebreid met onder meer Apocalyptica performing Metallica by four cellos en The Amity Affliction.

De voorverkoop voor dinsdag 8 augustus, donderdag 10 augustus en zondag 13 augustus start vandaag via www.lokersefeesten.be. Ook campingplaatsen, nieuw voor dit jaar, kunnen vanaf nu geboekt worden. Morgen wordt tot slot een "early bird flashverkoop" georganiseerd voor de tien-dagencombitickets.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.