Ed Sheeran duikt op in WK-truitje van Dries Mertens: "Ik denk dat de Belgen gaan winnen!"

Ed Sheeran met truitje Dries Mertens Rode Duivels en Belgische vlag Werchter festivalpark 1 juli 2018 Instagram
RV Ed Sheeran met truitje Dries Mertens Rode Duivels en Belgische vlag Werchter festivalpark 1 juli 2018 Instagram
Ed Sheeran stond gisteren op de weide van Werchter, en stal daar blijkbaar niet alleen de harten van menig toeschouwer, maar ook het voetbaltruitje van onze Rode Duivel Dries Mertens. 

"Wat vinden jullie van mijn outfit?" vroeg hij na zijn plotse kledingwissel aan het eind van het concert, waarmee hij een menigte die een beetje versuft was van de hitte meteen weer wakker maakte. "Uiteraard was ik aan het supporteren voor Engeland, maar ik denk echt dat de Belgen het WK gaan winnen", meent hij. 

Eerder tijdens het concert liet hij al weten respect te hebben voor 'de aanwezige boyfriends die eigenlijk liever thuis naar het WK hadden gekeken'. "Top dat jullie een dag van jullie tijd spenderen aan iets dat jullie liever niet hadden gedaan, om iemand waarvan jullie houden blij te maken." 

Om het af te maken haalde hij ook nog eens een Belgische vlag boven. "Jullie waren fantastisch!" besluit de roodharige Duivel terwijl hij het podium weer afwandelt. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.