Christine and the Queens vanavond in Vorst Nationaal: "Ik ben dol op het Belgische publiek"

Christine & The Queens op Rock Werchter.
Alex Vanhee Christine & The Queens op Rock Werchter.
Christine and the Queens staat vanavond in Vorst Nationaal. Zelf heeft ze er enorm zin in. "Ik zeg dit nu niet omdat ik een interview geef aan een Belgische krant, maar ik ben dol op het Belgische publiek," klinkt het.

"Jullie zijn zo lief voor mij geweest tijdens mijn vorige passage. Ik was toen erg ziek. Ik zat toen te wenen in mijn kleedkamer. Mijn stem deed zo’n pijn, ik moest zelfs cortisone slikken. Ik kwam op het podium en vertelde aan het publiek dat ik vreesde dat ik het niet zou uithouden, maar jullie hebben me er toen doorgeholpen. Dat raakte me. Ik ben die avond wel met koorts naar bed gegaan, maar bon. ‘t Is dan ook jammer dat ik jullie land niet goed ken. Ik heb dringend Belgische vrienden nodig. (lacht)"

Voor Héloïse Létissier, de echte naam van 'Christine', het podium opgaat, heeft ze trouwens een klein ritueel. "Ik begin nooit aan een concert zonder dat ik iedereen van mijn team vastpak en in de ogen kijk. Als ik dat bij iemand niet gedaan heb, kan ik niet beginnen." 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Filip DeCock

    als ze toch zoveel fans heeft, hebben die allemaal het album en moet het zo veel op de radio niet gespeeld worden

  • Remus Bogaert

    Ik zal in Oostende zijn , Ry Cooder treedt op.