Fans zijn zeker: Beyoncé zingt het volgende James Bond-themalied

Niemand minder dan Beyoncé zou het nieuwe themalied van James Bond gaan inzingen.
EPA Niemand minder dan Beyoncé zou het nieuwe themalied van James Bond gaan inzingen.
Hoewel er nog geen officiële mededeling is geweest, zijn fans er toch van overtuigd: niemand minder dan Beyoncé (38) zal het themalied voor de nieuwe James Bond-film, ‘No Time To Die’, inzingen. 

Aanleiding voor de speculaties is een foto die Beyoncé op Instagram postte. Daarop is de zangeres op de Golden Globes te zien terwijl ze van een Martini nipt. Hét favoriete drankje van James Bond. Op zich hoeft dat niets te betekenen, want het is bekend dat Beyoncé zelf het drankje ook wel kan smaken. Maar aan de andere kant is het niet de eerste keer dat de zangeres met een schijnbaar onschuldige foto groot nieuws aankondigde. Enkele maanden voor ze haar verrassingsalbum ‘Lemonade’ uitbracht, postte ze al een foto van zichzelf met een citroen op Instagram.  

En fans zien nog meer hints in recente foto’s van de zangeres. Zo postte Beyoncé onlangs ook een foto van de nieuwe samenwerking van kledinglijn Ivy Park en Adidas online. Een fan schreef: “De klok in de advertentie wijst naar de 4 en de 10. De nieuwe James Bond-film, ‘No Time To Die’, zal in de Verenigde Staten uitkomen op 10 april (10/4).” Toeval? 

In 2017 deden er ook al geruchten de ronde dat Beyoncé het themanummer voor de Bond-film zou inzingen. Een bron vertelde toen aan The Daily Star: “Om een deal te sluiten met Beyoncé voor de vijfde verschijning van Daniel (Craig, de hoofdrolspeler, red.) als 007 zou echt de kerst op de taart zijn.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.