Fans, opgelet: Cher komt naar het Sportpaleis

RV
Goed nieuws voor de Belgische fans van Cher (72). De zangeres komt op zaterdag 28 september met haar ‘Here We Go Again Tour!’ naar het Antwerpse Sportpaleis.

Naast nieuwe songs uit het album ‘Dancing Queen’, zal Cher ook een waaier aan hits uit haar indrukwekkende repertoire brengen. De iconische superster lanceerde haar carrière in de sixties als deel van Sonny & Cher. In een industrie gedomineerd door mannen wist zij zich op de voorgrond te plaatsen. 

Tot op vandaag wordt Cher beschouwd als één van ’s werelds beste entertainers. De multi-getalenteerde Amerikaanse verkocht in haar carrière meer dan honderd miljoen platen en sleepte Grammy-, Oscar- en Emmy Awards in de wacht. Opnames, concerten, film, toneel, televisie en regie, Cher is werkelijk van alle markten thuis. Dit jaar schitterde ze opnieuw op het grote scherm in de cinema-kaskraker ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, die als inspiratiebron dienst deed voor haar jongste album ‘Dancing Queen’.

Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 december om 9u.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pedro Gonzalez

  Iedere dag kan ik luisteren naar haar Musetta's Walz uit de film Moonstruck

 • mark germanus

  Cher was en is nog altijd mijn favoriete zangeres,speciaal de nummers uit de jaren 60 en 70.

 • Geert Van de Moortele

  Breng Cindy Lauper mee please !!!

 • Kenny G'llme

  Eindelijk ♥️♥️♥️ We hebben er lang moeten opwachten .... na 15jaar terug een Europese tour!!!