Exclusief voor abonnees

Ex-schoonbroer bijt van zich af: “Andrei is een narcist die zichzelf ziek maakte om z'n carrière te redden”

“Sinds ik weet wat me is aangedaan, leef ik met angst”, vertelt Andrei.
Florian Van Eenoo photonews “Sinds ik weet wat me is aangedaan, leef ik met angst”, vertelt Andrei.
Bijna een jaar nadat hij werd vergiftigd met thallium, is Andrei Lugovski (35) aan de beterhand. Wie er volgens hem achter de aanslag zat? “Mensen die het niet kunnen verteren dat ik geen zaken meer met hen doe”, aldus de zanger. Beschuldigingen die bij het koppel in kwestie, ex-schoonbroer Philippe D. en z’n vriendin Priscilla D., zwaar vallen. “Wij hebben hier niks mee te maken en gaan zelf klacht indienen tegen Andrei”, vertellen ze in Dag Allemaal.

Andrei Lugovski, de Oostendse charmezanger van Wit-Russische afkomst die derde werd in ‘Idool’ in 2007, klautert uit het dal. Hij is nog verre van de oude, maar vorige week sprak Andrei voor het eerst over wat hem is overkomen. “Pas in april kwam ik te weten dat ik was vergiftigd met thallium. Sinds ik weet wat me is aangedaan, leef ik met angst. Want wie me had willen vermoorden, wil dat allicht nog altijd.” 

“Mijn vermoedens in de richting van mensen die ik op zakelijk vlak heb afgewezen en die me uit ongenoegen lang zijn blijven bestoken. Tot het in ruzie is geëindigd. Ik heb geen andere vijanden. Ja, de recherche is op de hoogte.” Het gerecht onderzoekt de piste, maar dat leverde nog geen hard bewijs op. “Maar ik moet eerlijk zeggen dat nogal wat collega-zangers die deze mensen beroepshalve ook kennen, met hetzelfde vermoeden zitten als ik”, besluit Andrei.

“Mijn vermoedens gaan in de richting van mensen die ik op zakelijk vlak heb afgewezen en die me uit ongenoegen lang zijn blijven bestoken”, vertelt Andrei.
Florian Van Eenoo photonews “Mijn vermoedens gaan in de richting van mensen die ik op zakelijk vlak heb afgewezen en die me uit ongenoegen lang zijn blijven bestoken”, vertelt Andrei.

Aantijgingen beu

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Denise Dhuyvetter

  De reacties welke hier volgen zijn gewoon afschuwelijk ,wie Andreï kent weet dat hij zo niet bestaat en verkeerde zeker niet in een toestand om zoiets te doen.Andrei genoot van het leven,zijn optredens ,zijn fans . Wie die schoonbroer ook mag zijn is het zeker een schande zoiets uit je mouw te schudden,waarom zeg je zoiets , heb je misschien wat te verbergen ????

 • dirk claeys

  Deze zanger stelt niets voor ! Echter zoals de meeste vlaamse coveraars ! Arm vlaanderen!

 • Hanne Claes

  dat zijn zware beschuldigingen, van allebei de kanten. En Kelly - je zou zwaar schrikken van sommige mensen moest je alles van hen weten!

 • Kelly Jason Van Troostenberghe

  Andrei is helemaal niet zo. Andrei is een fantastische jongen

 • patrick morel

  Hij heeft het dan niet goed gedaan of iets te goed.