Waarschijnlijk kijkt u vanavond naar de winnaar van het Songfestival

REUTERS
Vanavond strijden 18 acts voor een plaatsje in de grote finale op zaterdag: twee groepen, zeven mannen en negen vrouwen. Als we de bookmakers mogen geloven, zullen het hoofdzakelijk de heren zijn die zullen doorstoten. Vooral de Nederlander Duncan Laurence (foto) staat met stip op één. Hij ligt als trotse homo bijzonder goed in de Songfestivalmarkt, maar hij heeft in de eerste plaats een goeie song, stem én podiumact.

Hij krijgt vanavond concurrentie van de Zweed John Lundvik, een knappe gast met een knappe song, en de Rus Sergey Lazarev, die in 2016 al eens deelnam en een act met schermen en spiegels brengt.

De tweede halve finale wordt vanavond uitgezonden op Ketnet.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • medard albrechts

  ik kijk al jaren niet meer, een en al opgeklopte show en vriendjes politiek, mij interesseert het al jaren niet meer, dat ze maar doen, ik heb zenders genoeg en ook Netflix om naar te kijken

 • RIA MERTENS

  Ik kijk ook al jaren niet meer, vind er niets aan!!!!

 • WILLIAM TAELMAN

  Trekt op niets

 • Johan Vanderbeke

  Ik kijk niet.

 • dirk pyl

  Neen ik kijk al jaren niet meer , dit is geen liedjes wedstrijd maar verkleedpartij of modeshow , belgie zou best nooit meer mee doen geldverspilling