VIDEO: repetitie Sennek voor Songfestival goed onthaald in Lissabon

VRT/Nikolaas Dewilde
Vandaag mocht onze kandidate Sennek voor de 2e keer repeteren op het podium in Lissabon. De voorbije dagen heeft ze nog wat aan de act gesleuteld en die verfijnd. De repetitie van vandaag verliep erg aangenaam en werd goed onthaald in Lissabon.

"Ik heb vooral gewerkt om nog dieper in de song te gaan. Het is een groot podium, dus mag je iets groter gaan met de expressie. Geen probleem voor mij", lachte ze. Na de repetitie stond Sennek tijdens een persconferentie de internationale pers nog te woord, en ook dinsdag en gisteren voerde ze heel wat promo met interviews. Ook trok ze toen zelfs de Portugese straten op om undercover te polsen wat de Portugezen van haar nummer A Matter Of Time vinden. 

Dit vinden de Portugezen van Sennek: 

Ook kreeg ze gisteren bezoek van Piet Goddaer van Ozark Henry. Ze zingt al enkele jaren in de band en speelt er ook piano. Piet kwam Sennek aanmoedigen voor haar tweede repetitie. Morgen wordt dan weer een rustige dag, en zaterdag 5 mei treedt ze op in de Eurovision Village: dat is de officiële festivalzone in Lissabon waar bezoekers live optredens van Portugese artiesten én van de Eurovisie-deelnemers kunnen bijwonen. Zondag zal Sennek schitteren op de Blue Carpet tijdens de officiële openingsceremonie van het Eurovisiesongfestival, en maandag staat de generale repetitie en het jury-optreden gepland. 

Dinsdagavond 8 mei komen we te weten of België doorstoot naar de finale op zaterdag 12 mei.

VRT/Nikolaas Dewilde
VRT/Nikolaas Dewilde1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Annemie D K

    Een heel goed songfestival nummer sinds jaaaaren maar of het wint? dat geloof ik niet erg, maar wel een nieuwe hit