Madonna past video optreden Eurovisiesongfestival aan: geen valse noten meer

Tijdens haar live optreden op het Eurovisiesongfestival zaterdag stelde Madonna (60) behoorlijk teleur. Valse noten, onstabiele zanglijnen ... En dat voor een show waar ze naar verluidt twee miljoen dollar kreeg. Maar geen probleem voor de Queen of Pop. Op haar eigen YouTube-kanaal verscheen gisteren een opvallend betere versie van het optreden. Magie? Wij houden het op slimme software. 

De commentaren op Madonna’s optreden zaterdag waren niet mals. Van “Prop die ooglap in haar mond” tot “Is dit de begrafenis van Madonna’s carrière?”, de Twitter-gebruikers hielden zich absoluut niet in. Maar de Queen of Pop blijkt zich niet veel aan te trekken van de commentaar en postte haar optreden integraal op haar officiële YouTube-kanaal. In opgeschoonde versie weliswaar, want plots is er niets meer te merken van de valse noten en onstabiele zanglijnen die de klassieker ‘Like A Prayer’ en het nieuwe nummer ‘Future’ verpestten.  

De bewerkte video van Madonna, die zondagavond online kwam, is inmiddels al meer dan 750.760 keer bekeken. Bij de reacties onder de bewerkte video regent het opmerkingen van mensen die reageren op het nieuwe geluid. Zo schrijft iemand: “Ik houd van je Madonna, maar je zanglijnen zijn aangepast. Ik heb het live gezien en dit is niet hoe het klonk.” Een andere YouTuber voegt daaraan toe: “Eerst hadden we fake news, nu hebben we fake zangers. Ik hoop dat het niet gevolgd wordt door May’s valse BREXIT.” En een derde schrijft: “We kijken hier naar een aangepaste, opnieuw gemasterde versie. ‘Just like a dream, this isn’t what it seems.’”




42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick stefens

  @ Eddy Vervaet, jij zegt precies waar het op slaat. Volledig eens met jou standpunt. Maar artiesten zouden moeten kunnen stoppen met zingen op hun hoogtepunt. Maar de meeste denken dat, eenmaal aan de top, ze dat tot hun 80ste kunnen blijven doen.

 • Elvire Poireau

  Fake, iedereen lacht met haar.

 • Maxime Vanmaercke

  In de show zelf waren er zangeressen die de kwaliteit van Madonna 100 keer overtroffen. Zij is en blijft een vedette, maar kom dan niet optreden waar ander, minder bekende zangers, u van het podium zingen.

 • Peter De Baets

  Zong ze vals ? Niks van gemerkt maar na 3 uur songfestival functioneren mijn oren sowieso maar voor 40 % meer.

 • Eddy DESMET

  Vals zingen op een Eurosongfestival én dan ook nog eens een riante vergoeding krijgen ?! Hoe zot kan men toch zijn. Misschien heeft die ooglap haar parten gespeeld. Madonna mag gerust haar matten oprollen en vertrekken ...