Komt ze nu of komt ze niet? Onduidelijkheid over Songfestival-optreden van Madonna

De kogel is nog niet door de kerk: het is niet duidelijk of Madonna zaterdag zal optreden in Tel Aviv.
ANP Kippa De kogel is nog niet door de kerk: het is niet duidelijk of Madonna zaterdag zal optreden in Tel Aviv.
Al weken is het de vraag of Madonna wel of niet gaat optreden op het Eurovisiesongfestival. Haar komst leek zeker omdat haar naam in het mediahandboek stond, maar in een nieuwe onlineversie staat ze niet meer vermeld.

Madonna's komst werd in april door verschillende Israëlische media aangekondigd, maar de European Broadcasting Union (EBU) en de verantwoordelijke omroep KAN wilden dat niet bevestigen. Songfestivalregisseur Yuval Cohen meldde wel dat de onderhandelingen bijna waren afgerond, maar een officieel statement bleef uit.

De show van Madonna leek waarheid te worden toen vorige week haar naam in het rijtje gastartiesten stond voor de finale van zaterdag. Afgelopen weekend werd het handboek echter plotseling offline gehaald en sinds maandag staat een nieuwe versie online waarin ze niet meer voorkomt.

In de finale treden in ieder geval wel een aantal oud-winnaars op. Netta, die vorig jaar namens Israël won, komt haar nieuwe single zingen en ook onder anderen Conchita Wurst en Måns Zelmerlöw, winnaars in 2014 en 2015, zijn van de partij.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Cuypers

    Laat ze maar wég !

  • Luc Cuypers

    Songfestival , nét zoals de verkiezingen ….. snap je ?!