Het Laatste Nieuws verrast Sennek met Obsidiaan goud-bol

rv
Ze kreeg bij haar vertrek naar Lissabon in Zaventem een pakje mee met de vraag om het pas te openen op haar verjaardag. En daar hield onze Songfestivalhoop Sennek zich perfect aan. 

Tijdens het ontbijt vandaag mocht ze dan eindelijk ontdekken dat alle lezers van deze krant haar het allerbeste toewensen en al die kracht in een ‘Obsidiaan Goud edelsteenbol’ hebben gestoken. Laura, helemaal ‘in’ in de wereld van stenen en edelstenen, was alvast heel erg verrast en opgetogen. Ze draagt al maanden een armband met obsidiaansteentjes en liet zopas ook een hangertje met een steen, die ze van haar mama kreeg, maken. En nu is er ook nog een bol die, zo zeggen ‘believers’, je stimuleert om de kwesties rond de wil op te lossen en al je verborgen talenten laat zien aan de buitenwereld.

In Lissabon geniet Sennek morgen van een vrije dag. Donderdag staat de tweede repetitie op de agenda. ’s Avonds wordt de delegatie ontvangen door de Belgische ambassadeur in Lissabon. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.