Exclusief voor abonnees

Danira Boukhriss deelt punten uit op Songfestival: "Eindelijk kan mijn Griekse familie me op tv zien"

Danira Boukhriss: "Ik zing graag, maar er zijn betere zangeressen dan ik."
© VRT Frederik Beyens Danira Boukhriss: "Ik zing graag, maar er zijn betere zangeressen dan ik."
Tijdens de finale van het Songfestival maakt heel Europa kennis met Danira Boukhriss (28), want de ravissante presentatrice mag de puntenverdeling verzorgen. Een absoluut hoogtepunt in haar carrière, want voor het eerst zal Danira’s Griekse familie haar live aan het werk zien. Zo vertelt ze aan Story.

Komende zaterdag vindt de grote finale van het Eurovisiesongfestival plaats. Hopelijk mét onze Belgische inzending Sennek op het podium. Wie sowieso zal schitteren voor meer dan honderd miljoen kijkers is Danira Boukhriss. De presentatrice heeft de eer om die avond de Belgische punten mee te delen. "Weer iets dat ik van mijn bucketlist kan schrappen, zonder te beseffen dat het erop stond. Het wordt ongetwijfeld een unieke ervaring. Ik ben blij dat mijn bazen aan mij gedacht hebben."

Peter Van de Veire maakte er zes jaar geleden een grappige puntenverdeling van. Ben jij dat ook van plan?

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.