Er komt binnenkort een nieuw album van Prince uit

Nabestaanden van Prince brengen in juni een nieuw album van de in 2016 overleden zanger uit. Op de plaat staan door Prince ingezongen liedjes die hij schreef voor andere artiesten, laten de erven weten in een verklaring aan Amerikaanse media.
EPA Nabestaanden van Prince brengen in juni een nieuw album van de in 2016 overleden zanger uit. Op de plaat staan door Prince ingezongen liedjes die hij schreef voor andere artiesten, laten de erven weten in een verklaring aan Amerikaanse media.
Er komt een nieuw album uit van Prince, dat hebben de nabestaanden van de in 2016 overleden zanger bekendgemaakt. De plaat zal ‘Originals’ gaan heten.

Van de vijftien nummer op het album werden er veertien nooit eerder uitgebracht. Het gaat om door hemzelf ingezongen nummers die hij schreef voor andere artiesten. De samenstelling van Originals gebeurde door rapper Jay-Z en manager Troy Carter .

Originals is vanaf 7 juni, de verjaardag van Prince, twee weken lang exclusief te beluisteren bij Jay-Z’s streamingdienst Tidal. Daarna is het album ook te koop en te horen via andere kanalen.(
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bart Ceuppens

    Laat maar komen