Er is een officiële biografie over Avicii in de maak

Tim Bergling, aka Avicii
Amy Sussman/Invision/AP Tim Bergling, aka Avicii
In 2020 zal je het levensverhaal van Avicii, aka Tim Bergling, in detail kunnen nalezen. De Zweedse uitgever Albert Bonniers Förlag heeft namelijk de rechten gekregen om de officiële biografie van de in 2018 overleden dj en producer uit te brengen. 

Het boek wordt geschreven door journalist Måns Mosesson. Hij is vereerd dat hij werd uitgekozen om de biografie te schrijven. “Het is een ongelooflijke eer om het vertrouwen te krijgen om Tim’s verhaal te vertellen. Ik wil schrijven over een musicale ziener, die zo'n gevoel voor melodie had dat hij over de hele wereld geliefd was. Tegelijkertijd wil ik een eerlijk portret schetsen dat ook de moeilijkheden die Tim meemaakte brengt. Ik geloof dat heel wat van zijn generatiegenoten die zullen herkennen.”

Alle opbrengsten van de biografie gaan naar de Tim Bergling Foundation. Die werd door de familie van Avicii opgericht en werkt onder andere rond mentale gezondheid en zelfmoord. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.