Elton John verplaatst rest Amerikaanse afscheidstournee naar 2021

EPA
Elton John neemt niet dit jaar, maar volgend jaar officieel afscheid van ‘the road’. De zanger heeft de resterende optredens van het Noord-Amerikaanse deel van zijn afscheidstournee opgeschoven vanwege de coronacrisis, maakte Elton bekend op Twitter.

De Britse wereldster zou tussen mei en juli door Noord-Amerika reizen met zijn Farewell Yellow Brick Road-tour, maar dat gaat niet door. Alle optredens worden volgend jaar ingehaald, belooft Elton. De kaartjes blijven geldig voor de nieuwe data die later worden aangekondigd.

De 73-jarige zanger heeft in het najaar ook nog een Europees deel voor de boeg dat vooralsnog doorgaat en reist begin volgend jaar ook naar Nieuw-Zeeland. Nederland doet Elton niet meer aan, want de Ziggo Dome in Amsterdam was vorig jaar al aan de beurt.

De zanger is al sinds 2018 bezig met zijn afscheidstournee van meer dan driehonderd optredens.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.