Doek valt definitief over Zillion met allerlaatste party

Zillion
Wat in maart 2015 begon als een éénmalige reünie voor alle Zillion fans, groeide uit tot een gigantische party die zowel in 2015 als 2016 ruim 13.000 feestvierders naar het Sportpaleis deed afzakken. Voor de editie 2017 besloot de organisatie dat het wel is geweest.

Onder de naam 'The Final Rave' wordt er nog één laatste keer een 'Zillion party' georganiseerd, waarna het doek definitief valt over de naam Zillion. Na 17/02/17 zal Zillion enkel nog in de herinnering van de bezoekers van de legendarische club blijven voortbestaan.
 
Derde keer, laatste keer
'The Final Rave', de naam zegt het al. De organisatie zal een allerlaatste keer het Antwerpse Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren en alles uit de kast halen. Wie er in 2015 en 2016 bij was, kan beamen dat dit laatste wel degelijk letterlijk kan worden genomen. Een gigantische show met een massa aan ledschermen, licht, vuurwerk en live-acts bracht de reputatie van Zillion opnieuw tot leven.

Ook voor deze laatste editie mogen de feestvierders zich aan een indrukwekkende show verwachten. Zillion verdwijnt dan ook definitief met een knal.
 
De ticketverkoop gaat op donderdag 15 december van start via Zillion.xxx.