DJ Khaled in zes categorieën genomineerd bij BET Awards

DJ Khaled.
Evan Agostini/Invision/AP DJ Khaled.
DJ Khaled (42) is dit jaar de grote favoriet bij de uitreiking van de BET Awards (Black Entertainment Television Awards). De producer maakt kans in zes categorieën, waaronder beste album, beste videoclip en beste mannelijke hiphopartiest.

De BET Awards zijn de Amerikaanse prijzen voor Afro-Amerikanen die zich verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van muziek, acteren, sport en andere vormen van amusement. Vorig jaar behoorden artiesten als Bruno Mars en Beyoncé tot de winnaars. Beiden zijn dit jaar wederom genomineerd.

Na DJ Khaled zijn de meest nominaties voor Kendrick Lamar. De rapper maakt kans op vijf prijzen, waaronder die voor beste album en beste video.

Ook Cardi B is de revelatie van dit jaar. De zwangere rapster is onder meer genomineerd voor beste samenwerking, beste vrouwelijke hiphoparieste en beste videoclip.

'Black Panther'-ster Chadwick Boseman is de topfavoriet in de categorie beste acteur, met concurrentie van onder meer Denzel Washington en Donald Glover. 

De BET Awards worden op zondag 24 juni uitgereikt in Los Angeles.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.